Creenstone
Creenstone

Het Nederlandse label Creenstone is gespecialiseerd is jassen en ontwerpt sinds 1995 kwalitatief hoogwaardige en elegante jassen. Een Creenstone jas is gemaakt voor ieder weertype en zorgt ervoor dat je er altijd perfect uitziet. Elk model straalt een eigen persoonlijkheid uit met geraffineerde details en een eigentijdse, vrouwelijke flair.

Creenstone vindt een realistische balans tussen duurzaamheid, hoogwaardige materialen en technologisch vooruitstrevende stoffen belangrijk en probeert hiermee in combinatie met een goede Nederlandse pasvorm de ideale jas te maken.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
  1. Creenstone CSN0320223
    Creenstone csn0320223
    As low as  329,90
per pagina

Over Creenstone

In de webshop van Topsy Fashion vind je het hoogwaardige merk Creenstone. Dit Nederlandse merk staat bekend om haar eigentijdse jassen met een zelfbewuste en vrouwelijke stijl. Een Creenstone jas draag je met trots en je zult je er speciaal en mooi door voelen.

Met liefde gemaakt

De specialiteit van Creenstone is buitenkleding. Iedere jas van Creenstone wordt met liefde gemaakt. Met hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe je jassen praktisch, mooi en duurzaam maakt. Bovendien wordt voor een Creenstone jas gebruik gemaakt van de beste materialen en technieken, waardoor je jassen een perfecte pasvorm hebben en comfortabel zitten.

Creenstone jas kopen

Bij Topsy Fashion bestel je je favoriete Creenstone jas eenvoudig online. Mocht de jas van Creenstone toch niet bevallen, dan kun je deze binnen twee weken ruilen of retourneren. Hier lees je meer informatie over het ruilen en retourneren bij Topsy Fashion. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze kledingwinkel in Volendam. Hier staat onze verkoopmedewerkster voor je klaar om je een persoonlijk advies te geven.

© 2022 TOPSY FASION ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN