Dividere
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dividere

Bij het Nederlandse kledingmerk Dividere draait het om doen, delen en dragen. Het merk is opgericht door de fotograaf Henk van Os. Volgens hem heeft ieder moment, iedere plaats en ieder mens zijn eigen verhaal en dit wordt door iedereen anders ervaren. Hierdoor wordt het verhaal vaak weer anders verteld, maar uiteindelijk gaat het altijd om de beleving. Dit soort momenten heeft hij vastgelegd op foto’s en door vertaald naar prachtige T-shirts en jurken.

Storystelling concept

De originele prints uit de Dividere collectie zijn gebaseerd op wereldsteden. Op de T-shirts en jurken zijn heel herkenbare afbeeldingen van steden en of streken afgebeeld. Je zult het merk Dividere met plezier dragen, omdat mensen de prints op jouw kleding zullen herkennen. Er zullen herinneringen worden opgeroepen, waardoor mensen de prachtigste verhalen met jou zullen delen. Het unieke storytelling concept van Dividere maakt het zo leuk om deze kleding te gaan dragen.

Oneindig combineren

Neem rustig de tijd om je te laten inspireren door de Dividere collectie. Met een trendy T-shirt van de Dividere collectie kun je werkelijk alle kanten op. Combineer jouw T-shirt met een stoere jeans, nette blazer of rok. Ook ben je bij Topsy Fashion aan het juiste adres voor een stel trendy schoenen.

Dividere kleding kopen?

Heb jij jouw favoriete T-shirt of jurk van Dividere al in de winkelmand geplaatst? Maak dan snel je bestelling af, want wij garanderen een snelle levering uit voorraad. Wanneer je bestelling boven de 50 euro uitkomt, dan brengen wij geen bezorgkosten in rekening. Liever eerst passen in de winkel? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Volendam.

© 2019 TOPSY FASION ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN