Elvine
Elvine

Het merk Elvine bestaat sinds 2001 en is afkomstig uit Zweden. Doordat de weersomstandigheden in Zweden vaak regenachtig zijn, heeft Elvine hoogwaardige jassen die tegen iedere weersomstandigheden bestand zijn.

De jassen zijn gemaakt van waterafstotende en winddichte materialen. Tevens snapt Elvine als geen ander dat het hebben van een goede jas niet ten koste moet gaan van elegantie en stijl.

Deze stijl is typisch Scandinavisch – strak vorm gegeven jassen met prachtige details in veelal overwegend kleuren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elvine damesjassen kopen

Elvine is een Zweeds modemerk dat is opgericht door Daniel Mänd. Hij heeft het kledingmerk vernoemd naar zijn grootmoeder (Elvine). Het Zweedse label is een combinatie van moderne streetwear met een klassieke uitstraling. Elvine staat vooral bekend om haar unieke aanbod van winterjassen van hoge kwaliteit. De jassen van Elvine bevatten een zeer gedetailleerde structuur en zijn beschikbaar in diverse kleuren.

 

Elvine jassen online

Bij Topsy Fashion vind je een ruim aanbod van winterjassen, gewatteerde jassen en regenjacks van Elvine. Koop je Elvine jas gemakkelijk online via onze webshop. Bij bestellingen vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid je kleding te retourneren wanneer het niet bevalt. Misschien wil je eerst je Elvine jas passen voordat je iets koopt. Kom dan gezellig shoppen in de Topsy Fashion winkel in Volendam.

© 2019 TOPSY FASION ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN