Rains
Rains

Rains is een modern lifestylemerk en de naam is een ode aan de regen waartegen de producten van Rains voor worden beschermd. Rains gebruikt een eenvoudige benadering verankerd met functionaliteit en relevantie. De producten van Rains zijn ontworpen om de regen te trotseren en tegelijkertijd elegant en modern te zijn. Rains staat voor duurzaam, doelgericht en waterdicht en is ondertussen uitgegroeid tot één van de hipste merken van het moment.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over Rains

Rains is sinds 2012 actief bezig met het ontwerpen van kwalitatieve regenkleding. Waar eerder de focus is gelegd op het herdefiniëren van de traditionele regenjas, is de focus verlegd naar een voltallige collectie waterdichte jassen, tassen en accessoires. De producten zijn niet alleen waterdicht, maar zijn zeer functioneel en stijlvol.

Rains regenjassen

De regenjassen van Rains zijn dé waterdichte regenjassen voor de wereldburger. Met de duidelijke Scandinavische touch, de compromisloze benadering van eenvoud, relevantie en functionaliteit zijn de jassen, tassen en accessoires van Rains ontworpen om de ergste weersomstandigheden te trotseren.

Rains verkooppunten

Bij Topsy Fashion bestel je eenvoudig jouw favoriete dameskleding van Rains online. Je kleding wordt door PostNL bij je thuis bezorgd. Mocht je kleding niet bevallen of heb je niet de juiste maat, kun je je artikelen binnen 14 dagen retourneren. Lees hier meer over retourneren en ruilen.

© 2022 TOPSY FASION ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN